Newsletter - szkolenia hccp, dokumentacja haccp
Polish (Poland)English (United Kingdom)

Szkolenia HACCP/GHP/GMP w praktyce

 

Ponad 20-letnie doświadczenie pozwala naszej firmie z powodzeniem w przeprowadzaniu szkoleń online GHP/GMP/HACCP. Organizujemy dedykowane dla pracowników poszczególnych branż szkolenia podstawowe w zakresie HACCP/GHP/GMP. Oferujemy kursy dla żywienia zbiorowego zamkniętego (placówki takie jak szkoły, przedszkola, ośrodki wypoczynkowe), żywienia zbiorowego otwartego (bary, restauracje), z zakresu obrotu żywnością, dla piekarni i cukierni, hurtowni owoców i warzyw, kawiarni, dla pracowników pracujących przy produkcji artykułów spożywczych. Dzięki nam w Państwa firmach wiedza zostanie wykorzystana w praktyce! Zapoznaj się z naszą ofertą! HACCP/GHP/GMP w praktyce - w piekarni, cukierni, kawiarni, sklepu, hurtowni i wielu innych miejscach! Oferujemy przystępne ceny! Nasze szkolenia są dostępne online przez całą dobę! Dzięki temu mają Państwo dostęp do nich cały czas! Nie ma potrzeby organizacji szkolenia, dzięki temu Państwa firmy nie ponoszą dodatkowych kosztów, związanych np. z wyjazdem.




Szkolenie SS


„HACCP/GHP/GMP Start - w sektorze spożywczym.

 

Kurs podstawowy w zakresie podstawowych aspektów wdrażania zasad systemu bezpieczeństwa żywności, zasad systemu HACCP
i dobrych praktyk w sektorze żywnościowym.
Jest to szkolenie podstawowe, skierowane do osób pracujących
w sektorze żywnościowym.


Kup to szkolenie

Szkolenie SKH

„HACCP/GHP/GMP w praktyce
- obrót żywnością: sklepy, kioski, hurtownie spożywcze

Kurs podstawowy w zakresie praktycznych aspektów wdrażania zasad systemu bezpieczeństwa żywności, zasad systemu HACCP
i dobrych praktyk w obrocie żywnością.
Jest to szkolenie podstawowe, skierowane do osób pracujących
w obrocie żywnością czyli w takich miejscach jak na przykład: sklepy, kioski, hurtownie spożywcze i tym podobne.

Kup to szkolenie

Szkolenie ZZZ

„HACCP/GHP/GMP w praktyce - żywienie zbiorowe zamknięte”

Kurs podstawowy w zakresie praktycznych aspektów wdrażania zasad systemu bezpieczeństwa żywności, zasad systemu HACCP
i dobrych praktyk w żywieniu zbiorowym zamkniętym.
Szkolenie skierowane jest do osób pracujących w zakładach żywienia zbiorowego zamkniętego, czyli w takich placówkach jak na przykład: przedszkola, szkoły, domy spokojnej starości, domy dziecka, ośrodki wypoczynkowe, sanatoria i tym podobne.

Kup to szkolenie

Szkolenie ZZO


 

„HACCP/GHP/GMP w praktyce
-  żywienie zbiorowe otwarte”

Kurs podstawowy w zakresie praktycznych aspektów wdrażania zasad systemu bezpieczeństwa żywności, zasad systemu HACCP
i dobrych praktyk w żywieniu zbiorowym otwartym.
Jest to szkolenie podstawowe, skierowane do osób pracujących
w zakładach żywienia zbiorowego otwartego, czyli w takich miejscach jak na przykład: restauracje, bary, puby i tym podobne.

Kup to szkolenie

Szkolenie ZZOSO

"HACCP/GHP/GMP w praktyce - żywienie zbioroweotwarte - restauracje, bary oferujące sushi."

Kurs podstawowy w zakresie praktycznych aspektów wdrażania zasad systemu bezpieczeństwa żywności, zasad systemu HACCP i dobrych praktyk w żywieniu zbiorowym otwartym - w restauracjach i barach oferujacych sushi.

kup to szkolenie

Szkolenie PCK


„HACCP/GHP/GMP w praktyce
- w piekarni, cukierni, kawiarni”

Kurs podstawowy w zakresie praktycznych aspektów wdrażania zasad systemu bezpieczeństwa żywności, zasad systemu HACCP
i dobrych praktyk w piekarniach, ciastkarniach etc.
Szkolenie skierowane jest do osób pracujących przy produkcji pieczywa, ciastek, prowadzących cukiernie, małe kawiarnie.

Kup to szkolenie

Szkolenie HOW


„HACCP/GHP/GMP w praktyce - hurtownie owoców i warzyw”

Kurs podstawowy w zakresie praktycznych aspektów wdrażania zasad
systemu bezpieczeństwa żywności, zasad systemu HACCP i dobrych praktyk w hurtowniach owoców i warzyw.  Jest to szkolenie podstawowe, skierowane do osób pracujących w obrocie żywnością czyli w takich miejscach jak na
przykład: hurtownie owoców i warzyw.

Kup to szkolenie


 

1 2 3

Szkolenia składają się z 4 lekcji i testu końcowego.

 

Tematyka lekcji:

Lekcja 1. WSTĘP - WPROWADZENIE DO BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚĆI (aktualne prawo żywnościowe).

Lekcja 2. HACCP - ZASADY SYTEMU HACCP

  1. Wstęp do HACCP.
  2. HACCP a Dobre Praktyki GHP/GMP
  3. Analiza zagrożeń
  4. Wyznaczanie CCP
  5. Plan HACCP na przykładach - 7 etapów

Lekcja 3. GHP/GMP Dobre Praktyki:

  1. Stan zdrowia i higieny pracowników
  2. Stan techniczny zakładu, maszyn i urządzeń
  3. Transport, przechowywanie, magazynowanie.
  4. Procesy mycia i dezynfekcji
  5. Zaopatrzenie w wodę, usuwanie odpadów, zabezpieczenie przed szkodnikami.

Lekcja 4. PODSUMOWANIE

  • Test końcowy
 

Dotacje na innowacje