Promocja !!! Dokumentacja HACCP/GHP/GMP za darmo przy zakupie szkoleń za minimum 500 zł netto
Dostępne od ręki Online poprzez internet, przez 24 godziny na dobę, przez 7 dni w tygodniu, tanie i profesjonalne.
W celu dokonania zakupu zapraszamy do nowego serwisu internetowego https://haccponline.pl/sklep/ lub prosimy o bezpośredni kontakt
SZKOLENIA I DOKUMENTACJA HACCP DLA GAstronomii
HACCP dla gastronomii - barów, pubów, restauracji, cateringu i innych - dołącz do grona naszych zadowolonych klientów! Zgodnie z obowiązującym prawem w każdym miejscu, gdzie żywność jest produkowana, przetwarzana, dystrybuowana, obowiązuje wdrożenie i funkcjonowanie systemu HAACP. HACCP to system analizy zagrożeń i krytycznych punktów kontroli, czyli postępowanie, którego celem jest zapewnienie bezpieczeństwa żywności poprzez identyfikację i oszacowanie skali zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością. Ma on także na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących. Obowiązkowo także, muszą Państwo posiadać dokumentację HACCP dostosowaną do specyfikacji Waszej placówki. Aby ułatwić Państwu pracę od kilku lat oferujemy szkolenia online HACCP dla gastronomii, między innymi dla barów, pubów, restauracji, jak również sklepów czy szkół. Ponadto, proponujemy Państwu internetowy kreator dokumentacji HACCP dla podmiotów działających w branży spożywczej. Dzięki kreatorowi samodzielnie i w szybki sposób stworzą Państwo rzetelną dokumentację. Dzięki naszym internetowym szkoleniom nie muszą tracić Państwo cennego czasu i pieniędzy. Gwarantujemy profesjonalizm i rzetelność! Oferujemy konkurencyjne ceny oraz dostępność szkoleń z każdego miejsca o każdej porze. Zapraszamy do współpracy placówki żywienia zbiorowego, otwartego i zamkniętego, sklepy, bary i kawiarnie!
Szkolenia i dokumentacja dla branży HoReCa:
Szkolenie HACCP/GHP/GMP w praktyce - żywienie zbiorowe otwarte - hotele, restauracje, catering, bary
Szkolenie podstawowe w zakresie praktycznych aspektów wdrażania zasad systemu bezpieczeństwa żywności, zasad systemu HACCP i dobrych praktyk w żywieniu zbiorowym otwartym. Jest to szkolenie obowiązkowe zgodnie z Ustawą o bezpieczeństwie żywności i Rozporządzeniem 852/2004, skierowane do osób pracujących w zakładach żywienia zbiorowego otwartego, czyli w takich miejscach jak na przykład: restauracje, bary, puby i tym podobne.
Szkolenie Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - audyt sysytemu HACCP w żywieniu zbiorowym.
Szkolenie przeznaczone dla osób zarządzajacych, właściceli dające możliwość przeprowadzania samodzielnie audytów wewnętrznych niezbędnych przy weryfikacji już funkcjonującego systemu HACCP.
Dokumentacja HACCP/GHP/GMP
Kreator dokumentacji daje możliwość stworzenia obowiązkowej wymaganej przez Sanepid dokumentacji HACCP/GHP/GMP dla każdego indywidualnie.
|