NOWOŚĆ
Szkolenie online - RSKL - "Ustawa sklepikowa, Rozporządzenie sklepikowe i stołówkowe, alergeny" - 200 zł+23%VAT
UWAGA PROMOCJA HACCP Start
Kupując dowolne szkolenia online za minimum 500zł netto otrzymają Państwo dokumentację HACCP/GHP/GMP* GRATIS.
* Kreatory dokumentacji HACCP/GHP/GMP np. dla gastronomi, sklepów spożywczych, cukierni i piekarni dostępne w ofercie.
Promocja HACCP Start - przeznaczona jest dla wszystkich, którzy praktycznie w jeden dzień chcą uzyskać certyfikaty ze szkoleń i dokumentację HACCP/GHP/GMP wymagane przez SANEPID - szybko, tanio i profesjonalnie.
Aby otrzymać dostęp do kreatora dokumentacji HACCP/GHP/GMP należy zakupić szkolenia za minimum 500 zł netto i skontaktować się z biurem w celu przydzielenia dokumentacji.
Cennik
Szkolenia HACCP/GHP/GMP w praktyce - 150zł (zw z VAT)
Szkolenia Zarządzanie bezpieczeństwem żywności- audyt systemu HACCP- 200 zł+23%VAT
Dokumentacje HACCP/GHP/GMP - 350 zł+23%VAT
Poniżej znajdą Państwo szczegółowy cennik.
SZKOLENIA
Szkolenie SS
|
"HACCP/GHP/GMP Start- dla sektora spożywczego"
NOWOŚĆ
|
150 zł
(zw z VAT)
|
Szkolenie SKH
|
„HACCP/GHP/GMP w praktyce - obrót żywnością: sklepy, kioski, hurtownie spożywcze”
|
150 zł
(zw z VAT)
|
Szkolenie ZZZ
|
„HACCP/GHP/GMP w praktyce - żywienie zbiorowe zamknięte”
|
150 zł
(zw z VAT)
|
Szkolenie ZZO
|
„HACCP/GHP/GMP w praktyce - żywienie zbiorowe otwarte”
|
150 zł
(zw z VAT)
|
Szkolenie ZZOSO
|
"HACCP/GHP/GMP w praktyce - żywienie zbiorowe otwarte- restauracje, bary oferujące sushi.
|
150 zł
(zw z VAT)
|
Szkolenie PCK
|
„HACCP/GHP/GMP w praktyce - w piekarni, cukierni, kawiarni”
|
150 zł
(zw z VAT)
|
Szkolenie HOW
|
„HACCP/GHP/GMP w praktyce - hurtownie owoców i warzyw” |
150 zł
(zw z VAT)
|
Szkolenia „Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - audyt systemu HACCP”
Szkolenie ZBZSS
|
Zarządzanie brzpieczeństwem żywności-audyt systemu HACCP-sektor spożywczy.
NOWOŚĆ
|
200zł+VAT
|
Szkolenie ZBZSKH
|
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - audyt systemu HACCP- obrót żywnością: sklepy, kioski, hurtownie spożywcze |
200zł+VAT
|
Szkolenie ZBZZZ
|
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności – audyt systemu HACCP- żywienie zbiorowe zamknięte i otwarte |
200zł+VAT
|
Szkolenie
ZBZHOW
|
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - audyt systemu HACCP - Hurtownie owoców i warzyw |
200zł+VAT
|
Szkolenie
ZBZPCK |
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - audyt systemu HACCP - w piekarni, cukierni, kawiarni |
200zł+VAT
|
LEGIONELLA
LEG |
Szkolenie Legionella-Zarządzanie bezpieczeństwem zdrowotnym urządzeń i instalacji wodnych pod kątem zagrożenia bakteriami Legionella w hotelu, sanatorium, SPA etc.
|
200zł+VAT
|
DOKUMENTACJE
GHP/GMP/HACCP
DOK ZZO
|
Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla żywienia zbiorowego otwartego np. dla gastronomi etc.
|
350zł+VAT
|
DOK ZZOSO
|
Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla żywienia zbiorowego otwartego - restauracji, barów oferujących sushi.
|
350zł+VAT
|
DOK ZZZ
|
Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla żywienia zbiorowego zamkniętego np. dla szkół, przedszkoli, domów opieki społecznej etc.
|
350zł+VAT
|
DOK SKH
|
Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla obrotu żywnością np. dla sklepów, kiosków i hurtowni spożywczych.
|
350zł+VAT
|
DOK PCK
|
Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla piekarni, cukierni, lodziarni, czekoladziarni. Kreator dokumentacji udostępniany jest przez konsultanta HACCP Online po otrzymaniu potwierdzenia zapłaty faktury proforma. W przypadku zainteresowania dokumentacją PCK prosimy o kontakt z biurem HACCP Online.
|
350zł+VAT
|
LEGIONELLA
DOK LEG
|
Dokumentacja Legionella - Zarządzanie urządzeniami i instalacjami wodnymi pod kątem zagrożenia bakteriami Legionella.
|
350 zł + VAT
|
|