"Skorzystałem z kreatora dokumentacji (ZZO) i muszę powiedzieć, że jest rewelacyjny, wszystko jest ujęte bardzo konkretnie i rzeczowo"
Tomasz W.
"Bardzo rzetelne i pomocne szkolenie ZZZ, dokumentacja ZZZ jest bardzo profesjonalnie przygotowana, jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim."
Wiola z Wołomina
„Z entuzjazmem stwierdzam, że wiadomości zawarte w szkoleniu HACCP Online są przedstawione w bardzo przystępny sposób i dla osoby, która ma coś wspólnego z sektorem gastronomicznym łatwe do przyswojenia a jednocześnie pozwalają wyłapać błędy lub niedociągnięcia, które można skorygować w swoim zakładzie pracy. Poświęciłam na to trochę czasu ale za to ze zdaniem egzaminu nie miałam większych problemów"
Jolanta z Białegostoku
"Witam, test zdałam , podobało mi się , krótko i na temat, dziękuję i pozdrawiam"
MR z Kaczkowa
Rekomendacje:
Otrzymaliśmy również rekomendacje od Krajowej Izby Gospodarczej "Przemysł Spożywczy" oraz od dr. Renaty Matuszewskiej specjalizujacej się w problematyce Legionelli.
|