Newsletter - szkolenia hccp, dokumentacja haccp
Polish (Poland)English (United Kingdom)

Wybierasz typ dokumentacji -> odpowiadasz na pytania zadawane przez system->potwierdzasz procedury i diagramy -> otrzymujesz dokumentację -> Zarejestruj się!

 

Dokumentacja HACCP

Dokumentacja systemu HACCP, internetowe szkolenia HACCP - zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Zapewnienie bezpieczeństwa żywności związane jest w wdrażaniem systemów zarządzania bezpieczeństwem według zasad dobrej praktyki higienicznej (GHP), zasad dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) oraz zasad systemu HACCP. W świetle prawa, każdy, kto ma styczność z działalnością spożywczą zobowiązany jest posiadać wszystkie funkcjonujące systemy oraz posiadać pełną dokumentację. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów, proponujemy internetowy kreator dokumentacji dostosowanej do specyfiki Państwa działalności. Za pomocą naszego kreatora można otrzymać wymaganą prawem żywnościowym dokumentację dla następujących branż: żywienie zbiorowe otwarte, żywienie zbiorowe zamknięte, obrót żywnością oraz dostosowaną dla dla piekarni, cukierni, kawiarni, lodziarni. Dzięki nam oszczędzacie Państwo swój czas i pieniądze! Dobrze przygotowana, profesjonalna dokumentacja systemu HACCP? Zachęcamy do współpracy z naszą firmą!

cennik

 

 

 

CO CI TO DAJE? DLACZEGO Z NAMI?
lik

Wypełniasz obowiązek posiadania dokumentacji HACCP

wynikający z prawodawstwa żywnościowego

lik Przygotowanie dokumentacji Online jest proste, szybkie i tanie

lik

Oszczędzasz czas i pieniądze lik Możesz wygenerować kompletną, indywidualną dokumentację samodzielnie nie mając przygotowania merytorycznego
lik

Otrzymujesz profesjonalną dokumentację dostosowaną do specyfikacji Twojej placówki

lik Zapewaniamy pełne wparcie oraz konsultacje podczas konfiguracji dokumentacji


Dokumentacja GHP/GMP/HACCP

skh_new

Prawo żywnościowe wymaga opracowania i wdrożenia dwóch głównych elementów systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności tj. planu HACCP oraz programów warunków wstępnych (GHP/GMP). W efekcie powstaje Księga Bezpieczeństwa Żywności będąca między innymi zbiorem procedur GHP/GMP w postaci Księgi Dobrych Praktyk i zbiorem procedur dotyczących wyznaczonych CCP w postaci Księgi HACCP.

Za pomocą interaktywnego kreatora można otrzymać wymaganą prawem żywnościowym indywidualną dostosowaną dla danej firmy, placówki dokumentację dla następujących branż:

Dokumentacja ZZO - Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla żywienia zbiorowego otwartego np. dla gastronomi etc.

Dokumentacja ZZOSO - Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla żywienia zbiorowego otwartego - barów, restauracji oferujących sushi.

Dokumentacja ZZZ - Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla żywienia zbiorowego zamkniętego np. dla szkół, przedszkoli, domów opieki społecznej etc.

Dokumentacja SKH - Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla obrotu żywnością np. dla sklepów, kiosków i hurtowni spożywczych.

Dokumentacja PCK - Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla piekarni, cukierni, kawiarni, lodziarni.


Więcej…
 
Instrukcje i procedury GHP/GMP

 

Szkolenia HACCP online, dokumentacja, instrukcja dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej, procedury GHP/GMP - wszystko w jednym miejscu, bez opuszczania Państwa firmy. Instrukcja dobrej praktyki higienicznej i produkcyjnej jest niezbędnym elementem obowiązującego systemu HACCP. Wszystkie podmioty prowadzące jakąkolwiek działalność związaną ze sprzedażą, obrotem czy produkcją artykułów spożywczych muszą posiadać wdrożony i funkcjonujący system HACCP. Dlatego, aby ułatwić Państwu pracę, oprócz szkoleń i internetowego kreatora dokumentacji, proponujemy zakup instrukcji dotyczących Dobrych Praktyk GHP/GMP, w zależności od potrzeb, w formacie PDF. To u nas zdobędą Państwo wiedzę i dokumentację online. Pozwala to Państwu na zaoszczędzenie pieniędzy i czasu, tak cennych w zabieganym dniu pracy. Dostęp do wszystkich szkoleń i dokumentacji na Państwa życzenie, 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu. Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty. Współpracujemy między innymi ze sklepami, hurtowniami, szkołami.

Więcej…
 
LEGIONELLA
whotelu

Zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dn.29.03.07 w sprawie jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi, od 1.01.2008 należy badać ciepłą wodę użytkową w budynkach zamieszkania zbiorowego w kierunku Legionella (np. w hotelach, spa, ośrodkach wczasowych, domach opieki społecznej etc.). Za właściwą eksploatację i konserwacje sieci wodociągowej odpowiedzialny jest właściciel budynku. Wszystkie prowadzone prace konserwacyjne jak też odczyty regularnie wykonywanych pomiarów temperatury wody zarówno zimnej jak i ciepłej powinny być zapisywane w protokołach kontroli. W tym celu należy utworzyć stosowną dokumentację.


Za pomocą interaktywnego kreatora można otrzymać wymaganą dokumentację.

DOK LEG - Dokumentacja Legionella - Zarządzanie urządzeniami i instalacjami wodnymi pod kątem zagrożenia bakteriami Legionella. np. dla hoteli, ośrodków SPA, domów opieki społecznej etc.

 

Więcej…
 



Dotacje na innowacje