|
Promocja !!! Dokumentacja HACCP/GHP/GMP za darmo przy zakupie szkoleń za minimum 500 zł netto
- Szkolenia HACCP Online,
- Certyfikaty HACCP Online,
- Dokumentacja HACCP Online
Dostępne od ręki Online poprzez internet, przez 24 godziny na dobę, przez 7 dni w tygodniu, tanie i profesjonalne.
W celu dokonania zakupu zapraszamy do nowego serwisu internetowego https://haccponline.pl/sklep/ lub prosimy o bezpośredni kontakt telefoniczny - 512225206 lub e-mail:
Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
SZKOLENIA I DOKUMENTACJA HACCP DLA PIEKARNI, CUKIERNI, KAWIARNI
Szkolenia przeznaczone dla piekarni, cukierni, kawiarni:
Szkolenie podstawowe w zakresie praktycznych aspektów wdrażania zasad systemu bezpieczeństwa żywności, zasad systemu HACCP i dobrych praktyk w piekarniach, ciastkarniach etc.
Szkolenia przeznaczone są konkretnie dla piekarni, cukierni, kawiarni itp. Jest to szkolenie podstawowe, które w swoim zakresie dotyczy praktycznych aspektów wdrażania zasad systemu bezpieczeństwa żywności, zasad systemu HACCP i dobrych praktyk w piekarni ciastkarni, kukierni i kawiarni, etc. Szkolenie skierowane jest specjalnie do osób pracujących przy produkcji pieczywa, ciastek, prowadzących cukiernie, małe kawiarnie. Ma na celu przekazanie jedynie wartościowej wiedzy, w tym specyficznych umiejętności oraz rozwiązań HACCP dla piekarni, cukierni i kawiarni. Szkolenie to ma na celu podniesienie jakości i bezpieczeństwa pracy.
Szkolenie "Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - audyt sysytemu HACCP w piekarni, cukierni, kawiarni.
Szkolenie przeznaczone dla osób zarządzających oraz właścicieli, dające możliwość przeprowadzania samodzielnie audytów wewnętrznych, niezbędnych przy weryfikacji już funkcjonującego systemu HACCP. Jest to szkolenie na poziomie zaawansowanym oraz na wyższym poziomie skomplikowania. Wiedza, którą można pozyskać na tym szkoleniu, jak i umiejętności, które można na nim nabyć są bardzo cenne i istotne z punktu widzenia prowadzenia takiego typu punku gastronomicznego. Dzięki odbyciu szkolenia możliwe jest systematyczne badanie zagrożeń w przedsiębiorstwie i wyciąganie konstruktywnych wniosków na podstawie uzyskanych wyników analiz. Oczywiście, co za tym idzie, pozwala to na wdrażanie usprawnień, które podnoszą wydajność każdego przedsiębiorstwa.
Dokumentacja PCK HACCP/GHP/GMP
Kreator dokumentacji daje możliwość błyskawicznego stworzenia obowiązkowej, dedykowanej iwymaganej przez Sanepid dokumentacji HACCP/GHP/GMP przez każdego indywidualnie bez znajomości zasad systemu. To bardzo sprawne i praktyczne rozwiązanie i narzędzie. Pozwala na usprawnienie pracy i jej przyspieszenie. Jednocześnie mają Państwo pewność, że wykonywana dokumentacja jest poprawna i zgodna ze standardami. To powoduje, że przedsiębiorca może zająć się swoją zasadniczą działalnością i na niej się skupić.
|