Newsletter - szkolenia hccp, dokumentacja haccp
Polish (Poland)English (United Kingdom)

Price list

NOWOŚĆ

Szkolenie online - RSKL - "Ustawa sklepikowa, Rozporządzenie sklepikowe i stołówkowe, alergeny" - 200 zł+23%VAT


UWAGA PROMOCJA HACCP Start


Kupując dowolne szkolenia online za minimum 500zł netto otrzymają Państwo dokumentację HACCP/GHP/GMP* GRATIS.

* Kreatory dokumentacji HACCP/GHP/GMP np. dla gastronomi, sklepów spożywczych, cukierni i piekarni dostępne w ofercie.


Promocja HACCP Start - przeznaczona jest dla wszystkich, którzy praktycznie w jeden dzień chcą uzyskać certyfikaty ze szkoleń i dokumentację HACCP/GHP/GMP wymagane przez SANEPID - szybko, tanio i profesjonalnie.

Aby otrzymać dostęp do kreatora dokumentacji HACCP/GHP/GMP należy zakupić szkolenia za minimum 500 zł netto i skontaktować się z biurem w celu przydzielenia dokumentacji.


Cennik


Szkolenia HACCP/GHP/GMP w praktyce - 150zł (zw z VAT)

Szkolenia Zarządzanie bezpieczeństwem żywności- audyt systemu HACCP- 200 zł+23%VAT

Dokumentacje HACCP/GHP/GMP - 350 zł+23%VAT


Poniżej znajdą Państwo szczegółowy cennik.


SZKOLENIA

    


  

Szkolenie SS

"HACCP/GHP/GMP Start- dla sektora spożywczego"

NOWOŚĆ

150 zł

(zw z VAT)

Szkolenie SKH

„HACCP/GHP/GMP w praktyce
- obrót żywnością: sklepy, kioski, hurtownie spożywcze

150 zł 

(zw z VAT)

Szkolenie ZZZ

„HACCP/GHP/GMP w praktyce - żywienie zbiorowe zamknięte”

150 zł 

(zw z VAT)

Szkolenie ZZO

„HACCP/GHP/GMP w praktyce
-  żywienie zbiorowe otwarte”

150 zł

(zw z VAT)

Szkolenie ZZOSO

"HACCP/GHP/GMP w praktyce - żywienie zbiorowe otwarte- restauracje, bary oferujące sushi.

150 zł

(zw z VAT)

Szkolenie PCK

„HACCP/GHP/GMP w praktyce
- w piekarni, cukierni, kawiarni”

150 zł

(zw z VAT)

Szkolenie HOW

„HACCP/GHP/GMP w praktyce - hurtownie owoców i warzyw”

150 zł 

(zw z VAT)

 

 

Szkolenia „Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - audyt systemu HACCP” 

 

Szkolenie ZBZSS

Zarządzanie brzpieczeństwem żywności-audyt systemu HACCP-sektor spożywczy.

NOWOŚĆ

200zł+VAT

Szkolenie
ZBZSKH
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - audyt systemu HACCP- obrót żywnością: sklepy, kioski, hurtownie spożywcze

200zł+VAT

 

Szkolenie ZBZZZ

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności – audyt systemu HACCP- żywienie zbiorowe zamknięte i otwarte

200zł+VAT

Szkolenie

ZBZHOW

Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - audyt systemu HACCP - Hurtownie owoców i warzyw

200zł+VAT

Szkolenie

ZBZPCK
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności - audyt systemu HACCP - w piekarni, cukierni, kawiarni

200zł+VAT

 

 

LEGIONELLA

 

LEG

Szkolenie Legionella-Zarządzanie bezpieczeństwem zdrowotnym  urządzeń i instalacji wodnych pod kątem zagrożenia bakteriami Legionella w hotelu, sanatorium, SPA etc.

200zł+VAT

 

 
 

DOKUMENTACJE

 

GHP/GMP/HACCP
  

DOK ZZO

Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla żywienia zbiorowego otwartego np. dla gastronomi etc.

350zł+VAT

DOK ZZOSO

Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla żywienia zbiorowego otwartego - restauracji, barów oferujących sushi.

350zł+VAT

DOK ZZZ

Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla żywienia zbiorowego zamkniętego np. dla szkół, przedszkoli, domów opieki społecznej etc.

350zł+VAT

DOK SKH

Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla obrotu żywnością np. dla sklepów, kiosków i hurtowni spożywczych.

350zł+VAT

DOK PCK

Dokumentacja HACCP/GHP/GMP dla piekarni, cukierni, lodziarni, czekoladziarni. Kreator dokumentacji udostępniany jest przez konsultanta HACCP Online po otrzymaniu potwierdzenia zapłaty faktury proforma. W przypadku zainteresowania dokumentacją PCK prosimy o kontakt z biurem HACCP Online.

350zł+VAT

 

 

LEGIONELLA

  

DOK LEG

Dokumentacja Legionella - Zarządzanie urządzeniami i instalacjami wodnymi pod kątem zagrożenia bakteriami Legionella.

350 zł + VAT

 

Dotacje na innowacje